Březen 2013

Filmography

25. března 2013 v 15:04 | | Caroline |©2013|
» 2005 | Ned's Declassified School Survival Guide | Amy Cassidy
» 2006 | Secrets of a Small Town | Tisha Steele
» 2006 | Drake & Josh | Hazel
» 2006 | The O.C. | Hadley Hawthorne
» 2007 | American Family | Brittany Jane
» 2007 | How I Met Your Mother | Katie Scherbatsky
» 2007 | Bionic Woman | Becca Sommers
» 2007-2008 | Wizards of Waverly Place | Miranda Hampson
» 2008 | Apostles, TheThe Apostles | Rachel Rydell
» 2008 | The Sisterhood of the Traveling Pants 2 | Effie Kaligaris
» 2008-2009 | Privileged | Rose Baker
» 2009 | Fear Island | Megan Anderson
» 2009 | Ruby & The Rockits | Kristen
» 2009 | Sorority Wars | Katie Parker
» 2009 | Private Practice | Danielle
» 2010 | CSI: Miami | Phoebe Nichols / Vanessa Patton
» 2010-???? | Pretty Little Liars | Aria Montgomery
» 2011 | Scream 4 | Sherrie Marcon
» 2011 | A Cinderella Story: Once Upon A Song | Katie Gibbs
» 2012 | Fallen | Lucinda Price

2x02 The Goodbye Look>> Synopsis

25. března 2013 v 14:57 | | Caroline |©2013| |  2nd/Synopsis
Aria, Emily, Hanna a Spencer sa navzájom potrebujú viac než hocikedy predtým, teraz keď je každá z nich nútená ísť chvíľu zvlásť svojou cestou. Emily bojuje s blížiacim sa presťahovaním svojej rodiny do Texasu, ale keď sa na ňu po plaveckom závode obráti vysokoškolský atletický skaut, vidí v tom príležitosť, ako zostať v Rosewoode. Hannin otec sa vracia do mesta; teraz, keď si musí držať odstup od svojich priateliek, odpustí Mone, aby sa mala o koho oprieť? A Spencer sa snaží podporovať Tobyho nové plány, ako sa oslobodiť zo svojej rodiny a Rosewoodu.
Medzitým, v predvečer Ezrovho posledného dňa na Rosewoodskej strednej škole, prosí Ariu, aby sa s ním stretla, nech vyriešia veci medzi sebou. Na druhej strane Aria, si však nie je istá, či si majú ešte, čo povedať.

2x01 It´s Alive >>Synopsis

25. března 2013 v 14:53 | | Caroline |©2013| |  2nd/Synopsis
Kvôli Ianovmu nezvestnému telu sa celý Rosewood pýta, čo presne sa stalo včera v noci v kostole a Aria, Emily, Hanna a Spencer majú, čo vysvetľovať. Ale s políciou a ich rodičmi si nie sú isté, čomu majú veriť, najmä keď sa ich rodičia spoločne začnú snažiť a chcú týmto štyrom pomôcť tak, že budú musieť navštevovať terapeutku. Teraz, keď sú nútené vyrozprávať sa o svojich problémoch, Aria, Emily, Hanna a Spencer sa cítia také osamelé, ako nikdy predtým. Dokonca aj s uistením, že čo povedia, kanceláriu terapeutky neopustí, je toto naozaj osoba, ktorej môžu klamárky povedať o "A"?

1x21 Monsters In The End » Synopsis

25. března 2013 v 14:46 | | Caroline |©2013| |  1st/Synopsis

>>Rekonštrukcia pokračuje<<

(Aktuálny článok)
Každý má čo skrývať - či už je to tajný románik, ktorý má naozaj skutočné zámery. Pre Ariu, Emily, Hannu a Spencer je udržať veci skryté ako druhá prirodzenosť, ale život s všetkými tými tajomstvami sa stane veľkou záťažou. Ako dlho môže byť Aria s niekým, s kým nemôže výjsť na verejnosť? Ako to môže byť ozajstné priateľstvo, keď sa Spencer a Toby nemôžu vídať? Aká pravdovravná je Emily, keď nemôže byť úprimná, o tom, s kým chce byť? A ako sa môže pohnúť Hanna ďalej, keď stále tajne chce byť s tým, ktorý jej zlomil srdce? S niekým ako "A", čo sleduje každý ich pohyb, sa štyri malé klamárky nemusia obávať, že budú musieť udrživať tajomstvá dlho skryté. Medzitým, policajt Garrett Reynolds sľúbi, že bude sledovať dievčatá - oveľa bližšie, než si myslia.

1x20 Someone To Watch Over Me » Synopsis

25. března 2013 v 14:45 | | Caroline |©2013| |  1st/Synopsis

>>Rekonštrukcia pokračuje<<

(Aktuálny článok)
Keď sa objaví podozrenie, ktoré padá na Spencer, dievčatá si musia uvedomiť, že nie sú jediné, čo skrývajú tajomstvá v Rosewoode, PA. Specner si pamätá niečo z toho, čo sa stalo v noc v Alisoninej vraždy.

1x19 A Person of Interest » Synopsis

25. března 2013 v 14:44 | | Caroline |©2013| |  1st/Synopsis

>>Rekonštrukcia pokračuje<<

(Aktuálny článok)
Po šokujúcom odhalení polície sa pozornosť upriamí na štyri malé klamárky, ktoré vyzerajú byť vinné. Ale všetky dôkazy ukazovali na Iana, tak ako sa mohli dievčatá zmýliť? Alebo je to len ďalšia hra, ktorú s nimi "A" hrá? Keď si polícia vyžaduje odpovede od Arie, Emily, Hanny a Spencer, povedia im pravdu o "A", alebo je lepšie nechať niektoré tajmostvá neprezradené? Medzitým, tajný vzťah jednej z klamárok kvitne. Láska nie je pre slabé srdcia.

1x18 The Badass Seed » Synopsis

25. března 2013 v 14:41 | | Caroline |©2013| |  1st/Synopsis

>>Rekonštrukcia pokračuje<<

(Aktuálny článok)
Ako ich pochybnosti, obavy a podozrenia rastú, Aria, Emily, Hanna a Spencer sa začínajú pýtať ako vyzerá pravá tvár zla. Je to dievča, plne zášti, ktoré by urobilo všetko, aby udržala svojích najbližších pri sebe? Je to nový švagor, ktorý môže mať pod povrchom oveľa temnejšiu stránku? Alebo je to neznámy cudzinec, ktorý sa zahráva s dievčatami ako s bábikami? V každom prípade, len čas ukáže, kto je naozaj zlom. Medzitým, Aria vidí v školskej hre príležitosť, ako sa dostať bližšie k Ezrovi. Ale jej plán zlyhá a dostane svoj vzťah do ohrozenia.

1x17 The New Normal » Synopsis

25. března 2013 v 14:38 | | Caroline |©2013| |  1st/Synopsis

>>Rekonštrukcia pokračuje<<

(Aktuálny článok)
Čo sa stane jednej klamárke, keď sa jej otec-učiteľ ocitne tvárou v tvár s láaskou jej života? A čo sa stane druhej, keď osloví nevinného, keď to iní neurobia? A čo bude s klamárkou, ktorá je zaskočená neželanou osobou? A nezabudnite na poslednú klamárku, ktorá je s niekým tak spokojná, že tomu ani nechce veriť? Čokoľvek to je, "A" nám o tom určite niečo povie. Teraz je to pre Ariu, Emily, Hannu a Spencer len ďalší normálny deň v Rosewoode, PA.

1x16 Je Suis Une Amie » Synopsis

25. března 2013 v 14:37 | | Caroline |©2013| |  1st/Synopsis

>>Rekonštrukcia pokračuje<<

(Aktuálny článok)
Rozhodujúci plavecký zápas Rosewoodskych žralokov, pripravuje pre Ariu, Emily, Hannu a Spencer veľa zmätku. Emily a Paige idú na druhú stranu, pretože sa postavili proti sebe v súťaži pre veľkým zápasom. A Caleb volá vo svoj prospech s previnilou Hannou, snažiacou sa odradiť Ariu od pýtania toľkých otázok, ohľadom vstupeniek jej mamy Elly na otvorenie múzea. Ako sa začínajú tajomstvá odhaľovať, súperi začínajú byť menej nebezpäční, zmení to hru pre dievčatá? Medzitým, Spencer pomáha s doučovaním spolužiaka, aby sa dozvedela nejaké odpovede

1x15 If At First You Don't Succeed, Lie, Lie Again » Synopsis

25. března 2013 v 14:35 | | Caroline |©2013| |  1st/Synopsis

>>Rekonštrukcia pokračuje<<

(Aktuálny článok)
Dievčatá sa snažia obnoviť pocit normálnosti v ich živote, ale aj jednoduché aktivity sa stretnú so spormi. Emily sa musí vysporiadať so žiarlivou plavkyňou, ktorú ohrozuje jej návrat do plaveckého týmu. Aria a Ezra plánujú svoje prvé rande na verejnosti. A Hanna stále hraje hru "A", ale nasledujúca prekážka môže len spôsobiť problémy ďalšej klamárke. "A" ťahá za nitky a život klamárok len zhoršuje, sú dievčatá schopné prečkať búrku, alebo sa budú musieť pozrieť pravde tvárou v tvár? Medzitým, Spencer sa stretáva s Alinym bratom, Jasonom, kvôli informáciam o noci, keď Alison zomrela, len aby nemusela čeliť nepríjemnej časti svojej minulosti s Alison.